Google AdWords er en rask og effektiv måte å skaffe flere salg og økt omsettning


Prat med oss

Siden Google kontrollerer over 80% av markedsandelen, har vi en tendens til å fokusere innsatsen vår der massene faktisk er: Google AdWords. Vi er imidlertid klar over at ulike målgrupper har ulike vaner, slik at vi også tilbyr PPC-tjenester ved hjelp av Bing Ads, som dekker både Yahoo- og Bing-nettverket.

Før vi setter opp din betalt-per-klikk-kampanje (PPC), vil vi undersøke både stasjonære og mobile annonsemuligheter for å sikre at du når ditt publikum uansett hvor de er. Vår taktikk kan innbefatte skjerm-/bannerannonsering, annonseutvidelser, telefonsamtale-sporing, retargeting, og reklame på Facebook eller Twitter.

Vi hjelper deg med å opprette målrettede kampanjer skreddersydd for din bedrift, med fokus på optimal kundekonvertering. Vi kan redigere annonsene og justere budsjettet til du får de resultatene du ønsker, og vi hjelper deg med å målrette annonsene mot bestemte språk og geografiske steder.

Vi bruker verktøy som Google Analytics for å måle verdien og konverteringsraten på dine kampanjer. I Google Analytics får du full kontroll over kostnader, besøk og ikke minst hva brukeren foretar seg på din nettside etter å ha klikket på din annonse. Vi kan bruke denne dataen videre til å optimalisere annonsene dine, slik at du betaler minst mulig per klikk og får flest mulig kundekonverteringer.

Alle våre kampanjer inkluderer

Dedikert kontaktperson

Hos Techweb vil du bli tildelt en dedikert kontaktperson som personlig vil overvåke dine kampanjer. Din kontaktperson står alltid klar til å hjelpe med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

dedikert kontaktperson

Søkeordanalyse

Som en AdWords-sertifisert partner av Google, arbeider vi direkte med Google for å sikre at hver kampanje inkluderer alle mulige, relevante søkeord.

søkeordsanalyse

A/B Testing

Techweb vil jevnlig teste ulike annonser for sikre at vi benytter de beste og justerer etter behov. Vi ønsker at din bedrift skal dra nytten av lavest mulig kostnad per konvertering, samtidig som vi øker klikkfrekvensen.

a/b testing

Riktige destinasjonssider for annonsene

Vi vil analysere destinasjonssidene og matche dem opp med de mest aktuelle annonsene, og på den måten skape en synergi mellom annonser besøkende klikker på, og destinasjonssidene de blir sendt til. Dette gir oss muligheten til å presentere et sammenhengende og helhetlig budskap gjennom hele kundereisen.

riktige destinasjonssider

Geografisk målretting

Vi kan målrette kampanjer for å nå brukere i og rundt plasseringen bedriften din betjener. Dette sikrer at annonsene vises kun for brukere innenfor målområdet.

geografisk målretting

Månedlige rapporter

Hver måned vil du motta en rapport med detaljer og resultater for alle kampanjene. Din kontaktperson vil forklare hvilket arbeid som har blitt utført i løpet av den siste måneden samt gå gjennom dine nøkkelindikatorer (KPI).

månedlige rapporter