Hvorfor velge Techweb?

Vi er ikke det største digitalbyrået i Norge. Men kulturen vår, arbeidskapasiteten vår, dedikasjonen vår er det nok
ingen andre byråer her i landet som klarer å matche oss på.

 • 1

  Vi er en forlengelse av din bedrift

  I Techweb setter vi kunden i sentrum – alltid. Vi blir en hands-on del av din organisasjon, og ikke en diffus tjenesteleverandør ute på sidelinjen. Det er flere ting vi gjør for å skape den tette dialogen som maksimerer resultatene dine:


  • Ukentlig Skype-møte hvor vi ser på status for prosjektet og diskuterer videre strategi
  • Egen Skype-chat for din bedrift, hvor du kan stille spørsmål og komme med ideer fra morgen til kveld – og få svar der og da
  • Oppriktige tilbakemeldinger og anbefalinger, selv når det betyr at du legger igjen færre kroner hos oss

  Verdien for din bedrift: Vår lynkjappe responstid og ærlige råd gir deg resultater raskere.

 • 2

  Vi ligger i forkant

  Vi mener at digital markedsføring må handle om langt mer enn bare å reagere på hvilke søkealgoritmer som til enhver tid er i skuddet. Når vi hjelper din bedrift med å ta en sterkere posisjon digitalt, gjør vi det fordi vi leverer markedsføring som gjør seg fortjent til forbrukerinteressen istedenfor å kjøpe den. Da kan du senke skuldrene og se på at trafikken øker og leadene strømmer inn, uten at du må følge med på alle forbigående moteluner på nett.


  Verdien for din bedrift: Vi ligger alltid et skritt foran i en forbrukervirkelighet og web-bransje som hele tiden er i rask endring. Derfor kan vi levere strategier og markedstiltak som gir deg konkurransefortrinnet du trenger for å oppnå dine unike vekstmål.

 • 3

  Vi har kortere og raskere arbeidsprosesser

  Vi har alt in-house – fra design og utvikling til strategiplanlegging, innholdsproduksjon og sosiale medier. Som kunde må du ikke forholde deg til trege, hierarkiske beslutningsprosesser som potensielt legger hindringer i veien for resultatene.

  Verdien for din bedrift: Du får en samarbeidspartner med lynkjapp responstid og som kunde blir du ALLTID prioritert. Derfor kommer resultatene raskere.

 • 4

  Vi er partner-sertifisert på HubSpot

  HubSpot er en markedsledende og komplett plattform for digital markedsføring. Når du samarbeider med et byrå som kjenner programvaren ut og inn, gjør du salgsapparatet ditt langt mer effektivt og forkorter dermed salgssyklusen. Resultatene kommer raskere.


  Verdien for din bedrift: Med HubSpot får du en fullverdig verktøykasse for alle dine digitale markedsføringsaktiviteter – og som HubSpot-eksperter sørger vi for at du får mest mulig at av markedsføringen din.

 • 5

  Vi leverer digitale tjenester for kunder som forventer mer

  Kjernen i enhver digital markedsplan er å møte forbrukerne med riktig innhold, på riktig arena, til riktig tid. For å skape innhold som virkelig treffer målgruppen din, trenger du en samarbeidspartner som vet hvor viktig det er å opparbeide seg den nødvendige forståelsen av produktene og tjenestene du tilbyr.

  Derfor har vi et trangt nåløye når vi rekrutterer nye talenter. Vårt team er en miks av gründere, teknohoder og råtalenter som brenner for at din bedrift skal oppnå sitt høyeste digitale vekstpotensial.


  Verdien for din bedrift: Du får bransjeledende ekspertise på digital markedsføring som gir deg målbare resultater og bærekraftig vekst.

 • 6

  Vi knytter alt sammen til en helhet

  Vi ser dine kunders kjøpsreise i et helhetlig perspektiv. Mange byråer kan bistå deg med enkeltkomponenter i inbound-metodikken, som for eksempel innlegg til bedriftsbloggen. Men de har ikke nødvendigvis grunnforståelsen som trengs for å se hvordan denne ene delen passer inn i resten av kundereisen. Dermed kan det godt være at de gjør en kjempejobb med den tjenesten, uten å gi deg synlige resultater – fordi de ikke tar hensyn til resten av markedstrakten.


  Verdien for din bedrift: Vi leverer ingen løsninger som ikke er målbare og en del av en større strategi i digitale kanaler. Det betyr at ingen av våre eller dine markedsressurser og -tiltak blir bortkastet.

Vår strategi

Hvordan skal vi skape resultater for deg?

I Techweb har vi innsett at det er på høy tid å pælme den støvete gamle markedsføringsmanualen. Tradisjonell markedsføring er ut. Nå sitter forbrukerne i førersetet. I dag handler alt om å få kunden til å komme til deg, i stedet for at du selv maser på kunden.

Derfor har vi spesialisert oss på inbound marketing og vekstdrevet webdesign. En tilnærming som handler om å tiltrekke de riktige menneskene, konvertere besøkende til kunder og begeistre eksisterende kunder.

Vi har som visjon å skape markedsføring folk faktisk kan stole på og dra nytte av. Istedenfor å prakke uønsket reklame på folk, utvikler vi digitale salgsmaskiner som arbeider 24/7 med å trekke et mer målrettet publikum MOT firmaets produkter og tjenester.

Kompetanseoverføring

I web-bransjen blir arbeidsmoral ofte forvekslet med det å være lidenskapelig opptatt av sitt arbeid. Slik vi ser det, er lidenskap det som bringer oss inn på kontoret om natten eller i helgene. Arbeidsmoral, derimot, er det som holder oss der, når vi jobber på spreng for å treffe tidsfrister og garantere at du blir imponert over vårt arbeid.

Noe av det som gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner, er at vi jobber tett med kundene våre og alltid deler vår kunnskap, slik at vi sammen kan skape de beste resultatene. Vi liker å se på oss selv som en forlengelse av din bedrift.

Derfor vil du elske å samarbeide med oss.

Vår strategi