Hvorfor velge Techweb?

Vi er ikke det største digitalbyrået i Norge. Men kulturen vår, arbeidskapasiteten vår, dedikasjonen vår er det
ingen andre byråer her i landet som klarer å matche oss på.

Her er 4 grunner til at bedrifter heller velger
mindre digitalbyråer fremfor de store

Det er ikke nødvendigvis de store byråene som leverer den beste digitale markedsføringen i dag. Faktisk er det ingen automatikk i at størrelsen på byrået garanterer suksess. Store og tunge byråer makter ikke å hive seg rundt når det virkelig trengs. De går ofte på autopilot og klarer ikke å jobbe så tett på kundene som vi kan.


 • 1

  Vi strekker oss mye lenger for å få ting gjort

  I et konkurranseutsatt marked må de små leverandørene virkelig bevise at de duger. Resultatene er det de selv som må stå 100 % inne for. De kan ikke gjemme seg bak noe som helst.

  I Techweb setter vi vår ære i å skape verdi for kundene våre – og vi strekker oss vanvittig langt for å få det til.

 • 2

  Vi prater deg ikke trill rundt med en pitch

  I et stort byrå er det mange kunder som opplever å sitte i møte med toppledelsen, seniorrådgivere og senior ditt og senior datt – for så å oppdage at mesteparten av selve jobben gjøres av et juniorteam som ikke helt vet hva de driver med.

  I Techweb har vi ingen juniorteam. Det er oss du er i møte med som gjør jobben for deg – og som sitter på innsikten om virksomheten din og behovene dine.

 • 3

  Vi har kortere og raskere arbeidsprosesser

  De små digitalbyråene gjør all jobben i et lite og tett sammensveiset team – fra design og utvikling til strategiplanlegging, innholdsproduksjon og sosiale medier. Som kunde må du ikke forholde deg til trege, hierarkiske beslutningsprosesser som potensielt legger hindringer i veien for resultatene.

  I Techweb har vi lynkjapp responstid. Som kunde blir du ALLTID prioritert. Derfor kommer resultatene raskere.

 • 4

  Vi er avhengig av at du lykkes

  Små leverandører av digital markedsføring er helt avhengig av at kundene gjør det bra. Ellers gjør de det ikke bra selv. Derfor gir de jernet for finne og skape mulighetene som gir kundene suksess.

  I Techweb vet vi at god kommunikasjon og åpen dialog er nøkkelen til de beste resultatene for begge parter. Som kunde hos oss blir du derfor invitert direkte inn i vårt prosjektstyringsverktøy, hvor du får full kontroll på hva som har blitt gjort, hva som gjøres, og hva som skal gjøres. Så slipper vi å sløse bort tiden din på å prate om hvem som skal gjøre hva og når.

Vår strategi

One stop shop

Et byrå som ikke er fat and lazy, er bedre i stand til å tilpasse seg en web-bransje som hele tiden er i rask endring. Ofte vil et stort byrå slite med å holde tritt med den rivende teknologiske utviklingen, for eksempel innen SEO.

Små og sultne digitalbyråer som leverer friske og kostnadseffektive løsninger, og som hele tiden tester, justerer og optimaliserer – det er de som i dag best sørger for at bedrifter lykkes med en helhetlig strategi i digitale kanaler.

Vi i Techweb er stolt av å være en «alt på ett sted»-tilbyder av digitale markedsføringstjenester.

Hvordan skaper vi resultater for deg?

I Techweb har vi innsett at det er på høy tid å pælme den støvete gamle markedsføringsmanualen. Tradisjonell markedsføring er ut. Nå sitter forbrukerne i førersetet. I dag handler alt om å få kunden til å komme til deg, i stedet for at du selv maser på kunden.

Derfor har vi spesialisert oss på inbound marketing og vekstdrevet webdesign. En tilnærming som handler om å tiltrekke de riktige menneskene, konvertere besøkende til kunder og begeistre eksisterende kunder.

Vi har som visjon å skape markedsføring folk faktisk kan stole på og dra nytte av. Istedenfor å prakke uønsket reklame på folk, utvikler vi digitale salgsmaskiner som arbeider 24/7 med å trekke et mer målrettet publikum MOT firmaets produkter og tjenester.

En forlengelse av din bedrift

I web-bransjen blir arbeidsmoral ofte forvekslet med det å være lidenskapelig opptatt av sitt arbeid. Slik vi ser det, er lidenskap det som bringer oss inn på kontoret om natten eller i helgene. Arbeidsmoral, derimot, er det som holder oss der, når vi jobber på spreng for å treffe tidsfrister og garantere at du blir imponert over vårt arbeid.

Noe av det som gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner, er at vi jobber tett med kundene våre og alltid deler vår kunnskap, slik at vi sammen kan skape de beste resultatene. Vi liker å se på oss selv som en forlengelse av din bedrift.

Derfor vil du elske å samarbeide med oss.

Ready to talk to us about your website redesign?