Tiltrekk, konverter og behold de riktige kundene med inbound marketingKontakt oss

Hvorfor inbound marketing?


Husker du tilbake til en tid da cold calling, direktereklame og kjøp av e-postlister var det som gjaldt?


Den slags duger ikke lenger. Det viser seg nemlig at kundene dine bare er helt vanlige mennesker. Og hvis den eneste måten du kan fange oppmerksomheten deres på, er å forstyrre dem med upersonlige meldinger … vel, da bør du antagelig venne deg til å få en kald skulder.

Det er på høy tid å pælme den støvete gamle markedsføringsmanualen. Tradisjonell markedsføring er simpelthen kaputt. Nå sitter forbrukerne i førersetet. I dag handler alt om å få kunden til å komme til deg, i stedet for at du selv maser på kunden.

Inbound marketing handler først og fremst om å glede de riktige kundene, ikke forstyrre og irritere.


Ikke forstyrr kjøperne – tiltrekk dem. Lag innhold, optimaliser det for søkemotorene og del det på sosiale medier. Så engasjerer du dine potensielle kunder med landingssider, CTA-knapper (call to action), personalisert e-post og en brukervennlig nettside som gjør deg godt synlig for kundene dine uavhengig om de sitter på en smarttelefon, et nettbrett eller på en stor skjerm. Slik markedsfører du deg til mennesker. Dette er inbound-metoden, og kundene våre mener vi er skikkelig rå på dette.

Hvorfor er inbound marketing den mest effektive formen for digital markedsføring i dag?


Jo, metoden dekker nemlig hele reisen fra fremmed til kunde, med alle de mest effektive tiltakene og verktøyene langs ruten. Med kvalitetsinnhold tiltrekker du personer til din merkevare og gjør dem til lojale kunder – når du først har gitt dem den opplevelsen de forventer og fortjener.

Slik fungerer Inbound marketing


1. Tiltrekk riktig trafikk

Våre inbound marketing-strategier genererer riktig trafikk til nettstedet ditt gjennom relevant og målrettet innhold. Ved å utnytte verktøy som blogging, markedsføring i sosiale medier og persona-fokuserte søkeord hjelper vi deg med å tiltrekke den type trafikk som leder til flere kunder.

inbound marketing tiltrekke

2. Konverter riktige kunder

Bedriftens suksess er avhengig av at du forstår hvem din ideelle kunde er, og hvilke utfordringer de står overfor. Med klart definerte kjøperpersonas bruker vi effektivt markedsføring og salg for å geleide dem gjennom salgstrakten. Vi hjelper deg ikke bare med å skaffe flere kunder, vi hjelper deg med å oppnå lojale og engasjerte kunder som fortsetter å kjøpe fra deg over tid og hjelper deg å vokse.

inbound marketing konvertere

3. Selg til riktige kunder

For å sikre at vi selger til den type kunder som utvider virksomheten, er det viktig at markedsavdelingen og salgsteamet er samkjørte. Markedsavdelingen vil bygge automatisert og god oppfølging via e-post, som videre kvalifiserer disse potensielle kundene. Slik kan salgsteamet ditt mer effektivt flytte dem gjennom salgstrakten og legge til rette for en personalisert kjøpsopplevelse som gir henrykte kunder.

inbound marketing selge

4. Begeistre alle kunder

Det er alfa og omega at du utvikler sterke og varige relasjoner med kundene dine og sørger for at de tjener som ambassadører for bedriften din. Inbound marketing posisjonerer din bedrift som en ressurs for dine kunder, får dem begeistret for dine tilbud og sørger for at de kommer tilbake for mer. Og mer. Og mer …

inbound marketing begiestre

Hvilke resultater kan du forvente med inbound?


Økt trafikk på nettsiden.

Solid vekst i antall kvalifiserte leads.

Smartere og mer effektiv konvertering av leads til kunder.

Inbound marketing koster i snitt 61% mindre enn utgående salg.

Målbarhet på alle tiltak.

Full kontroll på ROI.

Hva slags bedrifter hjelper vi best

Inbound marketing handler som oftest om å generere nye leads og passer best for bedrifter med produkter og tjenester som gjerne har en lengere besluttningsprosess. Det er også en fordel om du har et definert markedsbudsjett og et klart mål for vekst. Vi er en god match for mellomstore bedrifter som ønsker en mer trygg og effektiv vei til suksess. Vi har svært god erfaring med bedrifter innenfor B2B og gjerne bedrifter som selger software eller IT-løsninger.

inbound marketing begiestre

Hvorfor velge oss?

Vi er et av de første selskapene i Norge med spisskompetanse på Inbound marketing og vi er sertifisert gold partnere på HubSpot som er verdens største digitale plattform for Inbound marketing. Vi er ikke det største digitalbyrået i Norge. Men kulturen vår, arbeidskapasiteten vår, dedikasjonen vår er det ingen andre byråer her i landet som klarer å matche oss på.

hvorfor velge techweb