Profesjonelle nettsider som leverer langsiktige resultater

Vi har fokus på å lage brukervennlig nettsider som gjør deg godt synlig for kundene dine uavhening om de sitter på en smarttelefon, et nettbrett eller på en stor skjerm. Hvis du ikke har en mobiltilpasset nettside, begynner det å haste!

I dag bruker alle internett og en god nettside er bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy. På tide å utnytte mulighetene?


Vi forstår at å gjennomføre et omfattende re-design prosjekt, eller anskaffe ny nettside kan virke skremmende og tilsynelatende vil tappe intern tid og ressurser. Vi er her for å gjøre prosessen til en lek, og levere langsiktige resultater.

Dette gjør vi ganske enkelt ved å lytte til deg. Høres enkelt ut? Grunnlaget for alle flotte design er bygget gjennom forståelse av hvor du er posisjonert i markedet og hvor du ønsker å lande. Vi samler informasjon om bedriften din, kundene dine, dine konkurrenter og dine mål for å skape en unik forståelse av deg.

mobilvennelige nettsider

Vi lager nettsider som gir god brukeropplevelse på alle enheter

I dag er det faktisk slik at hele 50% av alle søk i Google kommer fra mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner. Vi vektlegger derfor at nettsidene vi leverer alltid skal være mobilvennlige. Det betyr at nettsidenes innhold og design automatisk tilpasses kundens enhet, uansett om man sitter på stor skjerm, mobil eller nettbrett.

brukervennlige nettsider

Strategisk utformede nettsider som selger bedriften din

Alle som vurderer å handle av deg besøker nettsiden din før de kontakter deg. Derfor er det avgjørende at nettsiden din er imøtekommende, og førsteinntrykket kan avgjøre om du får en ny kunde eller ikke. Vi designer nettsiden slik at den kommuniserer fagområdet bedriften din opererer i, samt at nettsidens formål tydeliggjøres. En god nettside er i dag bedriftens viktigste og mest kostnadseffektive kommunikasjonsverktøy og kan hvis gjort riktig fungere som et kraftig salgsmaskineri, ta kontakt med oss så hjelper vi deg å utnytte mulighetene!

redigering i cms

Administrer nettsiden selv, det er lekende lett!

Det skal ikke være slik at du må kontakte oss hver gang du skal gjøre en endring på nettsiden. Det finnes mange store og sterke publiseringsløsninger der ute, men de fleste krever flere timer opplæring og er ikke skreddersyd deg og dine behov. Dette ønsket vi å gjøre noe med.

Vi syntes det skal være mulig å legge til f.eks nye ansatte, bytte bilder og tekst eller legge ut nyheter selv. Med vår egenutviklede publiseringsløsning kan du enkelt gjøre slike oppgaver. Det er lekende lett og krever ingen forkunnskaper.

vi gjør deg synlig

En god nettside gjør deg synlig for potensielle kunder døgnet rundt

Ikke sløs bort pengene dine på en nettside som ikke leverer. Det er mange der ute som kan lage nettsider, men det er en kunst å gjøre en nettside synlig for dine kunder. Tenk deg om, hvordan fant du oss egentlig? Det er stor sannsynlighet for at du fant oss via søk i Google. Det er ikke en tilfeldighet. Vi brenner for at du også skal få en nettside som generer til flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.

Ikke betal for noe du ikke trenger

Vi er opptatt av å gi våre kunder priseffektive løsninger, og i vår bransje er det STORE sprang i kundenes behov og budsjetter. Velger du oss høster du gevinsten av et meget dyktig og dedikert team, som er lidenskapelig opptatt av å oppnå reell vekst for bedriften din -ikke dra mest mulig penger ut av budsjettet ditt.


Avtal et uforpliktende møte

Utvalgte referanser

Alle våre nettsider leveres også med

Skreddersøm

Ingen bedrifter er helt like, og nettsiden bør underbygge dette. I stedet for å låse deg til pakkepriser og ferdige maler, skreddersyr vi nettsidene vi leverer til ditt faktiske behov. På denne måten sikrer vi at du får det du egentlig trenger, og du slipper å betale for noe du aldri vil ha bruk for.

Responsivt design

Alle våre nettsteder er mobiltilpasset og designet etter mobile-first-prinsippet. Det vil si at designet og brukervennligheten automatisk tilpasses brukerens enhet og skjermstørrelse. Slik at vi alltid sikrer en god brukeropplevelse uavhengig av brukerens plattform.

Rask webhosting

Webhosting er en av de tingene som man ikke egentlig ønsker å bruke penger på. Men, det er så utrolig viktig med en god webserver. Vi tilbyr gode hosting-pakker gjennom vår samarbeidspartner Webhuset. Eller vi kan distribuere nettstedet ditt på en eksisterende server, du bestemmer.

Universell utforming

Alle nye norske nettløsninger som utvikles, må være universelt utformet. Det vil si at de er tilgjengelig for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

CMS

Vi har utviklet en publiseringsløsning som vi ser at alle klarer å bruke. Techweb CMS er utviklet for å gi deg en effektiv publiseringshverdag.

Gratis support

Vi sørger for å gi deg nødvendig opplæring i administrasjon av nettsidene. Vi forstår at tiden ofte ikke strekker til, og vi har derfor alltid gratis support!