Vi utvikler profesjonelle nettsider som leverer langsiktige resultater


Kontakt oss

I dag bruker alle internett og en god nettside er bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy med nye og eksisterende kunder.


Vi forstår at det kan virke avskrekkende og tilsynelatende vil tappe tid og interne ressurser å gjennomføre en omfattende redesign av nettsiden, eller å anskaffe helt ny nettside. Vi er her for å gjøre prosessen til en lek og levere langsiktige resultater.

Dette gjør vi ganske enkelt ved å lytte til deg. Høres det enkelt ut? Grunnlaget for alle flotte design er bygget gjennom forståelse av hvor du er posisjonert i markedet, og hvor du ønsker å lande. For å skape en unik forståelse av deg samler vi informasjon om bedriften din, dine kunder og konkurrenter, og dine mål.

mobilvennelige nettsider

Vi lager nettsider som gir god brukeropplevelse på alle enheter

I dag er det faktisk slik at hele 50% av alle søk i Google kommer fra mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner. Vi vektlegger derfor at nettsidene vi leverer, alltid skal være mobilvennlige.

Det betyr at nettsidenes innhold og design automatisk tilpasses kundens enhet, uansett om han eller hun sitter på stor skjerm, mobil eller nettbrett.

Prat med oss om mobiltilpassning

brukervennlige nettsider

Strategisk utformede nettsider som selger bedriften din

Alle som vurderer å handle av deg, besøker nettsiden din før de kontakter deg. Derfor er det avgjørende at nettsiden din er imøtekommende. Førsteinntrykket kan avgjøre om du får en ny kunde eller ikke. Vi designer nettsiden slik at den kommuniserer fagområdet bedriften din opererer i, og slik at nettsidens formål tydeliggjøres.

En god nettside er i dag bedriftens viktigste og mest kostnadseffektive kommunikasjonsverktøy. Gjort riktig kan den fungere som et kraftig salgsmaskineri.

Les mer om strategi

redigering i cms

Vil du administrere nettsiden selv?

Det skal ikke være slik at du må kontakte oss hver gang du skal gjøre en endring på nettsiden. Det finnes mange store og sterke publiseringsløsninger der ute, men de fleste krever flere timers opplæring og er ikke skreddersydd for deg og dine behov. Dette ønsket vi å gjøre noe med.

Vi syntes at det skal være mulig å legge til f. eks nye ansatte, bytte bilder og tekst eller legge ut nyheter selv. Med vår egenutviklede publiseringsløsning (CMS) kan du enkelt gjøre slike oppgaver. Det er lekende lett og krever ingen forkunnskaper.

Lær mer om vårt CMS

vi gjør deg synlig

En SEO-vennlig nettside gjør deg synlig for potensielle kunder døgnet rundt

Ikke sløs bort pengene dine på en nettside som ikke leverer. Det er mange der ute som kan lage en nettside, men det er en kunst å gjøre den synlig for dine kunder.

Tenk deg om – hvordan fant du oss egentlig? Sannsynligvis fant du oss via søk i Google. Det er ikke en tilfeldighet. Vi brenner for at også du skal få en nettside som gir flere kunder, økt salg og bedre bunnlinje for bedriften din.

Les mer om SEO

Alle våre nettsider leveres alltid med

Skreddersøm

Ingen bedrifter er helt like, og nettsiden bør underbygge dette. I stedet for å låse deg til pakkepriser og ferdige maler, får du en nettside skreddersydd til ditt faktiske behov. På denne måten får du det du egentlig trenger, og du slipper å betale for noe du aldri vil ha bruk for.

Responsivt design

Alle våre nettsteder er mobiltilpasset og designet etter mobile-first-prinsippet. Det vil si at designet og brukervennligheten automatisk tilpasses brukerens enhet og skjermstørrelse. Slik at vi alltid sikrer en god brukeropplevelse uavhengig av brukerens plattform.

Rask webhosting

Webhosting er en av de tingene man ikke egentlig ønsker å bruke penger på. Men, det er så utrolig viktig med en god webserver. Vi tilbyr gode hosting-pakker gjennom vår samarbeidspartner Webhuset. Eller vi kan distribuere nettstedet ditt på en eksisterende server. Du bestemmer.

Universell utforming

Alle nye norske nettløsninger som utvikles, må være universelt utformet. Det vil si at de er tilgjengelig for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Publiseringsløsning

Vi har utviklet en publiseringsløsning som vi ser at alle klarer å bruke. Techweb CMS er utviklet for å gi deg en effektiv publiseringshverdag.

Gratis support

Vi sørger for å gi deg nødvendig opplæring i administrasjon av nettsidene. Vi forstår at tiden ofte ikke strekker til, og vi har derfor alltid gratis support!