En forlengelse av din bedrift

Techweb er et datadrevet digitalbyrå bygget for fremtiden

I 2013 grunnla vi Techweb på ett enkelt prinsipp: Gi kundene de digitale løsningene de virkelig trenger.

Helt siden da har vi kontinuerlig finjustert og oppgradert våre markedsføringstjenester for hele tiden å ligge i forkant av digitale behov og kunder i rivende utvikling. Vi skal ikke bare være helt fremst på teknologi- og innovasjonsfronten i inbound-landskapet, vi skal pløye ny mark for å gi din bedrift frodig grobunn til å vokse seg større.

I dag består vi av et erfarent team med engasjerte og målbevisste medarbeidere som vet at de beste resultatene skapes gjennom hardt arbeid, bransjeinnsikt og gode kunderelasjoner.

Med dette som rettesnor hjelper vi våre kunder med å generere flere kvalifiserte leads gjennom inbound marketing og salg, sosiale medier og webutvikling. Som et av Norges første byråer er vi partner sertifisert på HubSpot og vi er eksperter på å utnytte deres markedsledene verktøy.

Vår kultur: hardt arbeid og humor

Hva er det som gjør at Techweb skiller seg ut fra andre digitalbyråer?

Det er ikke bare spisskompetansen, bransjeinnsikten og erfaringen vi har opparbeidet oss. Det er ikke bare det at vi behandler enhver kunde som en del av familien vår.

Vi skiller oss ut med overlegen kundeservice og kompromissløs dedikasjon til kvalitet i alle prosjekter, fra oppstart til ferdigstillelse. Det er det seige, langsiktige arbeidet med å bygge omdømmet ditt som får fart på de kreative saftene våre.

Å ha det gøy på jobben er noe vi også tar på alvor. Det skaper nemlig et samhold som motiverer hver enkelt medarbeider til å yte maks for å skape vekst i din bedrift.Hils på våre medarbeidere

Hos Techweb vet vi at våre ansatte er vår viktigste ressurs. Noen er dataingeniører, noen er innholdsprodusenter, andre liker å gi råd.
Felles er at alle vil prestere for kundene våre.


knut

Knut Pedersen

Daglig leder og rådgiver

+47 93 088 164
knut@techweb.no
chris

Christoffer Åsheim

Leder teknologi og utvikling

+47 950 42 092
chris@techweb.no
thomas

Thomas Staal

Web- og systemutvikler

+47 40 54 54 56
thomas@techweb.no
christian

Christian Fredrik Stene

Senior inbound marketing-konsulent

+47 97 97 48 49
christian@techweb.no
rolf

Rolf Klaudiussen

Tekstforfatter / innholdsprodusent

+47 94 98 49 14
rolf@techweb.no
rolf

Fredrik Lund

Inbound marketing-konsulent

+47 46 31 34 99
fredrik@techweb.no