It’s not our work life, it’s our life’s work.

Vi revolusjonerer digital markedsføring

I Techweb går vi ikke rundt grøten. Vi sier det som det er: Vi revolusjonerer hvordan markedsføring gjøres i Norge, en kunde om gangen. Enkelt og greit.

Og på veien dit skal vi vinne tilbake tilliten folk engang hadde til god markedsføring.

Normalarbeidstid? Det har vi muligens hørt om.

Vi er en knakende trivelig gjeng – Knut, Christoffer, Thomas, Christian og Rolf. Fem kreative hoder med et bredt spekter av talenter, interesser og erfaringer. Av den grunn har vi mye å tilby vårt tilsvarende varierte kundespekter.

Vi er nemlig ikke skrudd sammen helt som andre. Det beste med helgen, spør du oss? Det er at det snart er mandag igjen – slik at vi igjen kan gønne på for å skape vekst og imponerende resultater for kundene våre. Bokstavelig talt fra morgen til kveld.

Men hvorfor vente til mandag? Vi elsker å jobbe på lørdagskveldene, vi.

Vår kultur: hardt arbeid og humor

Hva er det som gjør at Techweb skiller seg ut fra andre digitalbyråer?

Det er ikke bare spisskompetansen, bransjeinnsikten og erfaringen vi har opparbeidet oss. Det er ikke bare det at vi behandler enhver kunde som en del av familien vår.

Vi skiller oss ut med overlegen kundeservice og kompromissløs dedikasjon til kvalitet i alle prosjekter, fra oppstart til ferdigstillelse. Det er det seige, langsiktige arbeidet med å bygge omdømmet ditt som får fart på de kreative saftene våre. Og så har vi det sabla gøy på kontoret!Hils på vårt team

Hos Techweb vet vi at vårt team er vår viktigste ressurs.


knut

Knut Pedersen

CEO og Partner
chris

Christoffer Åsheim

CTO og Partner
thomas

Thomas Staal

Webutvikler
christian

Christian Stene

Senior IMC
rolf

Rolf Klaudiussen

Tekstforfatter
Ready to talk to us about your website redesign?