Nettsted for Glassfagkjeden Pilkington Team Partner

UTFORSK PROSJEKT

pil

Norges største og eneste landsdekkende Glassmesterkjede

Som Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede har Glassfagkjeden 97 % landsdekning og er tilgjengelig i 418 av 429 kommuner i Norge. Glassfagkjeden består av 38 selvstendige glassmestre som hjelper deg med rett valg av glass - 24 timer i døgnet!

glassfagkjeden_color_image.jpg

Vår utfordring

Glassfagkjedens tidligere nettløsning var Joomla-basert og var ifølge oppdragsgiver svært lite fleksibel. Denne løsningen krevde at administrator måtte logge seg inn på hver enkelt medlemsside for å kunne publisere/redigere innhold. Etter ønske fra oppdragsgiver har vi forbedret dette i den nye løsningen, ved å skreddersy et eget CMS for Glassfagkjeden. Videre har vi laget et helt nytt og responsivt design på alle de 38 medlemssidene, som tar utgangspunkt i det nye designet på Glassfagkjedens nettside.

Resultater

Nå kan Glassfagkjeden enkelt redigere alle medlemmenes nettsider samt sin egen nettside fra ett og samme panel. Vi har stort fokus på å tilrettelegge nettsiden for søk. Siden lanseringen i mai 2015 har den organiske trafikken på nettsiden økt med over 240 %.

glassfagkjden_stortbilde.jpg

Kunden om prosjektet

Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede valgte Techweb fordi vi ganske tidlig i prosessen så at dette var et firma med en seriøs forretningsidé, ambisiøse medarbeidere med solid kunnskap innen digital markedsføring og gutter med stor arbeidskapasitet. Så langt er vi meget fornøyd med det arbeidet de har lagt ned for oss i forbindelse med utarbeidelse av ny digital plattform for Glassfagkjeden. Vi ser fram mot videre og utvidet samarbeid for 2016.


Glassfagkjeden/Pilkington

Skal du i gang med et lignende prosjekt?


Prat med oss