Moderne nettside for Parkalleen 12

UTFORSK PROSJEKT

pil

En medisinsk klinikk i Lillestrøm

Parkalleen 12 består av offentlig godkjente sykepleiere, autoriserte juvedermbehandlere og botoxbehandlere og holder til i lyse og trivelige lokaler i Parkalleen 12, et steinkast unna Lillestrøm Torv.

moivered.jpg

Kreativt og moderne design

Dette var et spennende og litt annerledes prosjekt for oss i Techweb, nettopp fordi bransjen Parkalleen 12 opererer i, var ny for oss. Vi har laget et kreativt og moderne design som bærer preg av skjønnhet og velvære. Nettsiden er selvsagt mobiltilpasset og integrert med sosiale medier som Facebook og Twitter. Nettsiden kan også redigeres av kunden ved hjelp av Techweb CMS.

Design i fingerspissene

Vårt design-team fikk frie tøyler til å designe akkurat det de selv mente ville være en god match for bransjen. Resultatet er ytterst delikat, samtidig som brukervennligheten er ivaretatt. Nettsiden fremstår som moderne, intuitiv og profesjonell.

Place_to_4-24-2016-8-49-52-AM.jpg

Kunden om prosjektet

Jeg fant Techweb ved en tilfeldighet på nettsøk etter noen som kunne lage en ny hjemmeside for meg og mitt firma. Jeg så på tidligere sider de hadde gjort, og syntes det så fint ut. Det var også de som svarte raskest på henvendelsen, og som kunne levere ferdig produkt raskest. At de i tillegg er opptatt av at siden er tilpasset nettbrett og telefon, er viktig for meg, da jeg vet at storparten faktisk er inne på siden via nettopp nettbrett eller telefon. Jeg sendte flere mailer med forslag og egne tanker rundt hvordan jeg ville at siden skulle se ut, hvilket uttrykk jeg ville ha og hvilken type meny, osv. Techweb var utrolig raske på å svare på mine henvendelser, de skjønte hvordan jeg ville ha det, og de jobber raskt. De er profesjonelle, vet hva de driver med og vet hvordan en side skal se ut for å selge. Om jeg kom med forslag som ikke ville se bra ut, var de ærlige på at det ikke ville bli bra, og kom med forslag til hva som ville se bra ut. Jeg er kjempefornøyd med servicen, den lette måten å kommunisere på, tålmodigheten og ikke minst det ferdige produktet, som jeg er veldig, veldig fornøyd med, og som jeg får gode tilbakemeldinger på hver dag!


Parkalleen 12

Skal du i gang med et lignende prosjekt?


Prat med oss