Skreddersydd nettside for Medical City

UTFORSK PROSJEKT

pil

I hjertet av Oslo

På Medical City finner du fastlegeavdelingen Sinsenklinikken, spesialistavdeling, diabetesklinikk, reisevaksinasjonsklinikk, kosmetisk avdeling, fysioterapeut, ulike vektreduksjonsprogram, personallegeordning, mm.

sdfsfsdf.jpg

Optimalisert for konvertering

Vi har laget en klassisk, ren og moderne nettside for en av de største tverrfaglige klinikkene i Oslo. Nettsidene har responsivt design og tilpasser seg mobil, nettbrett og PC-er. Medical City hadde et ønske om at nettsidene skulle skape flere kundehenvendelser, og vi har sørget for at alle tjenestesidene inneholder kontaktinformasjon. Dette for å sikre at alle potensielle kunder enkelt kan ta kontakt med Medical City, uten å gå seg bort på nettsiden.

Over 900 kundehenvendelser

Siden lansering har nettsiden til Medical City jobbet som en 24-timers leadsgenerator. Bare i løpet av 3 måneder har Medical City mottatt over 960 nye kundehendvendelser!

81579_fullWidthIm22age.jpg

Kunden om prosjektet

Vi er strålende fornøyd med Techweb! De er dyktige og engasjerte, og har gitt oss mye god veiledning og hjelp gjennom hele prosessen med å opprette en hjemmeside. Det er lett å komme i kontakt med dem, og man får rask og god hjelp. Vi får mye positiv tilbakemelding på hjemmesiden, både på layout og brukervennlighet, og det er mye takket være Techweb.


Medical City

Skal du i gang med et lignende prosjekt?


Prat med oss