Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli mer synlig med fortjent trafikk. Vi gir din merkevare den synligheten
både søkemotorene og kundene legger merke til.

Visste du at hele 97% av dine potensielle kunder søker etter lokale bedrifter via internett? Med slik enestående statistikk sier det seg naturlig nok selv at god synlighet og markedsføring i søkemotorene kan være ekstremt lønnsomt!

Hva er søkemotoroptimalisering?

Okey, flott men hva er egentlig søkemotoroptimalisering?

Organisk søkemotoroptimalisering er å foreta tekniske og kommunikative tilpasninger av innholdet på en nettside og forbedre dette i henhold til hva søkemotorenes standarder definerer er riktig for å forbedre rangering i søkeresultatene. I tillegg til dette kan man benytte seg av utenforliggende faktorer som også påvirker resultater og synlighet, f. eks. lenkebygging inn til siden din, innholdsmarkedsføring, sosiale medier-plattformer, osv.

I all hovedsak handler det om å gjøre nettsiden din unik og lesbar både for forbrukerne og søkemotorene. Ved å skrive gode artikler med riktig oppbygging med tanke på søkemotoroptimalisering, vil du etter hvert drive relevant trafikk inn på nettsiden din. Google vil da plassere ditt nettsted høyere på søkelisten for de temaene nettsiden din omhandler. Husk at de mest relevante treffene vises først!

Hvorfor søkemotoroptimalisering

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for min markedsføring?

Søkemotoroptimalisering er i dag uten tvil den mest effektive og kostnadseffektive formen for markedsføring på internett. Kostnaden er som regel en brøkdel av gevinsten det gir. Det finnes alternativer til organisk søkemotoroptimalisering, slik som annonser i form av Google AdWords. Annonser vil gi deg umiddelbar effekt, men gir svært liten effekt på lang sikt. I tillegg til å være svært kostbart kan annonsene oppfattes som påtrengende. Vi tilbyr grundige SEO-rapporter til våre kunder, som inneholder detaljert analyse av nettsiden for å avdekke alle forbedringsmuligheter. Sammen bygger vi solide strategier og iverksetter riktige tiltak til rett tid.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi gjør langt mer enn side/søkeord-indeksering og -optimalisering. Ved å skape handlingskraftige, langsiktige strategier basert på data innsamlet gjennom konstant overvåking og testing, når vi målgruppen mer effektivt og oftere.

Lenker

Ved hjelp web-crawlers vil vi analysere backlinks fra millioner av relevante nettsteder og generere en liste over de mektigste områder du bør sikte mot for å få kvalitetssikrede backlinks. I tillegg vil vi analysere din nåværende backlink-portefølje for å identifisere eventuelle skadelige eller dårlige lenker som må fjernes.

Kartlegging av nøkkelord

Vi iverksetter vår søkeord-forskningsprosess ved å identifisere toppsøkeord i din bransje utledet fra vårt oppstartsmøte, konkurrerende nettsteder, og via søkeord-verktøy. Deretter analyserer vi konkurranselandskapet ved hjelp av utvalgte søkeord for å identifisere hvem konkurrentene dine er, og hvilket innhold som rangerer best på søkeresultatsider per dags dato.

On-page metadata

Vi går gjennom en sjekkliste for å identifisere alle svakheter og muligheter til å forbedre nettstedets SEO-ytelse i søkemotorene. Dette er et viktig og avgjørende steg for å lykkes på nettet.

SEO-Kartlegging

Vi går igjennom en sjekkliste for å identifisere alle svakheter og muligheter til å forbedre nettstedet sin SEO ytelse i søkemotorene. Dette er et viktig og avgjørende steg for å lykkes på nettet.

Lokale oppføringer

Vi går gjennom en sjekkliste for å identifisere alle svakheter og muligheter til å forbedre nettstedets SEO-ytelse i søkemotorene. Dette er et viktig og avgjørende steg for å lykkes på nettet.

Rapportering & Analytics

Vi vil sette opp avansert konverteringssporing på nettstedet ditt for å overvåke hvor vellykket salget går. Videre vil vi analysere mål og beregninger på en ukentlig, månedlig og kvartalsvis basis for å identifisere nye muligheter, og for å være sikker på at vi innfrir dine forventninger.