Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli mer synlig med fortjent trafikk. Vi gir din merkevare den synligheten
både søkemotorene og kundene legger merke til.

Visste du at hele 97% av dine potensielle kunder søker etter lokale bedrifter via internett? Med slik enestående statistikk sier det seg naturlig nok selv at god synlighet og markedsføring i søkemotorene kan være ekstremt lønnsomt!

Hva er søkemotoroptimalisering?

Okey, flott men hva er egentlig søkemotoroptimalisering?

Organisk søkemotoroptimalisering er å foreta tekniske og kommunikative tilpasninger av innholdet på en nettside og forbedre dette i henhold til hva søkemotorenes standarder definerer er riktig for å forbedre rangering i søkeresultatene. I tillegg til dette kan man benytte seg av utenforliggende faktorer som også påvirker resultater og synlighet, f. eks. lenkebygging inn til siden din, innholdsmarkedsføring, sosiale medier-plattformer, osv.

I all hovedsak handler det om å gjøre nettsiden din unik og lesbar både for forbrukerne og søkemotorene. Ved å skrive gode artikler med riktig oppbygging med tanke på søkemotoroptimalisering, vil du etter hvert drive relevant trafikk inn på nettsiden din. Google vil da plassere ditt nettsted høyere på søkelisten for de temaene nettsiden din omhandler. Husk at de mest relevante treffene vises først!

Hvorfor søkemotoroptimalisering

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for min markedsføring?

Søkemotoroptimalisering er i dag uten tvil den mest effektive og kostnadseffektive formen for markedsføring på internett. Kostnaden er som regel en brøkdel av gevinsten det gir. Det finnes alternativer til organisk søkemotoroptimalisering, slik som annonser i form av Google AdWords. Annonser vil gi deg umiddelbar effekt, men gir svært liten effekt på lang sikt. I tillegg til å være svært kostbart kan annonsene oppfattes som påtrengende. Vi tilbyr grundige SEO-rapporter til våre kunder, som inneholder detaljert analyse av nettsiden for å avdekke alle forbedringsmuligheter. Sammen bygger vi solide strategier og iverksetter riktige tiltak til rett tid.