Vi kan skreddersydd programvare og web-applikasjoner

Et team av ingeniører som vet å bygge gode digitale løsninger

Vi har lang erfaring med utvikling av programvare, skreddersydde applikasjoner, intranett og web-applikasjoner. Vi bygger våre løsninger primært med PHP, MySQL-databaser, CSS, Bootstrap og HTML.

Sømløse integrasjoner

Programvareintegrasjon kan noen ganger virke som en svært langvarig og tung prosess, men vi forstår viktigheten av dette og er godt forberedt på utfordringer. Våre eksperter sikrer sømløs integrasjon av programvaren med ERP, CRM, ECM eller andre forretningssystemer.

Vår utviklingsprosess

Våre spesialister starter med å analysere dine behov og hjelper deg med å formulere en detaljert kravspesifikasjon, noe som er uunnværlig for å gjennomføre prosjektet i samsvar med dine mål. Vi har en smidig og kvikk tilnærming til programvareutvikling, fordi vi tror at dette gjør oss i stand til å levere bedre resultater raskere. Vi erkjenner at det ofte er umulig å vite alt på forhånd, slik at vi omfavner skiftende krav.

Stort eller lite budsjett

Pris vil variere, men et prosjekt trenger ikke å være kostbart, eller komplekst, for å være effektivt. Vi samarbeider med alle slags kunder med et bredt spekter av budsjetter og krav. Hvis du leter etter et flott nettsted og ønsker å begynne å se resultater tidlig, da er vi det rette teamet for deg.

Kvalitetssikring

Våre utviklere tar kvalitet på alvor. På større prosjekter sørger vi for kontinuerlig å teste koden og systemets funksjonalitet underveis. Testene blir større og mer omfattende parallelt med at koden vokser. Dette fører til langt færre feil og omgjøringer, og gjør oss i stand til å ferdigstille raskere.

Hyppige prototyper

Det er alltid lettere å få en idé om hvordan sluttproduktet vil se ut, hvis du kan se noe håndfast tidlig. Vi bruker en rekke verktøy til å "brainstorme" med deg, noe som muliggjør raske tilbakemeldinger og sikrer at alle er på samme side fra starten av.