Lyst til å starte nettbutikk?

Våre nettbutikker lar deg selge mer og skalere raskere enn noen annen løsning.
Få fart på veksten med en rekke bransjeledende verktøy for markedsføring og konvertering.

Prat med oss

I Techweb brenner vi for å lage skreddersydde løsninger sammens med deg som kunde, for å sikre at nettbutikken din blir lekende lett å administrere – og dessuten en drøm for dine kunder å benytte.

starte nettbutikk

Knirkefri nettbutikk tilpasset mobil, nettbrett og PC

I 2015 var det flere som søkte på produkter via mobile enheter, enn via stasjonære PCer. Det er derfor helt avgjørende at nettbutikken din er like brukervennlig uavhengig av enhet. Vi sørger for at det blir lekende lett for kundene dine å handle enten de sitter på toget, i sofaen eller på kontoret.

dibs payment

En brukervennlig kasseløsning som faktisk selger

Vi er offisiell samarbeidspartner med DIBS og kan tilby fleksible betalingsløsninger både for Visa/Mastercard og faktura. Med DIBS Account er det enkelt å ta betalt med Visa/Mastercard og faktura i ett og samme system. Vi tilbyr selvsagt andre løsninger også.

DIBS - Payments made easy
målrettet markedsføring

Markedsfør og selg mer ved hjelp av sosiale medier

Selv om organisk og betalt søk fortsatt dominerer, vokste antall bestillinger fra sosiale medier med 202 % i 2015. Sosiale medier er blitt en effektiv måte å engasjere nye kunder på samt få inn flere salg. Vi tilrettelegger nettbutikken slik at man enkelt kan dele produkter og nyheter i sosiale medier!

Uansett utgangspunkt, har vi en løsning som vil hjelpe deg å selge mer og skape loyale kunder

Vi lager komplette nettbutikker med alle de verktøyene som forenkler hverdagen din. Vi sørger for å skape en vakker og engasjerende handleopplevelse. Men, butikken din vil ikke bare se bra ut - vi har bygget inn alle de nyeste funksjonene for bedre søksrangeringer, raskere sideinnlastinger og høyere konvertering.

Prat med oss
En nettbutikk du kan vokse med

En nettbutikk fra Techweb gir deg verktøyene du trenger for å tiltrekke flere potensielle kunder, selge flere produkter, og tjene mer penger.


Fleksibel betaling

Velg å ta betalt via kredittkort, bankoverføring, postoppkrav eller faktura. Vi støtter alle de store betalingsløsningene, så som DIBS, Klarna og PayPal.

Frakt og EDI

La kundene dine enkelt se tilgjengelige leveringsalternativer og velge det som passer dem best ut ifra fremsendingstid, leveringsadresse og pris.

Beholdning og varelager

Du kan enkelt administrere dine digitale eller fysiske produkter med vårt intuitive brukergrensesnitt. Du kan til og med opprette butikksjefer for å håndtere den daglige lagerstyring.

Smart rapportering

Få full oversikt over innkommende salg, lagernivåer og butikkytelse fra et svært enkelt brukerpanel.

Enkel markedsføring

Start dine egne kupongkampanjer og velg blant en rekke rabattalternativer, sett produkt-/brukerbegrensninger samt gratis frakt.

Skatt og moms

Skatt er det siste du vil tenke på når du åpner en butikk. Vi har gjort det enkelt. Konfigurer skatteinnstillinger med skatteklasser og lokale skattesatser.

Noen av nettbutikkene vi har levert

Ofte stilte spørsmål

Ready to talk to us about your website redesign?