Lyst til å starte nettbutikk?
Vi fokuserer på dine kunders lojalitet.


Prat med oss

La oss bygge din nettbutikk for å sikre at nettbutikken din blir lekende lett å administrere – og dessuten en drøm for dine kunder å benytte.


Selger du varer i en fysisk butikk, men ikke på nettet, går du glipp av en utrolig inntektsgenererende mulighet. Er din bedrift klar til å høste noen av disse nettbaserte salgene? Eller starter du fra bunn av? Uansett svar hjelper deg fra A til Å.

Det å lansere en nettbutikk virker kanskje skremmende og utfordrende for små bedrifter som ofte har dårlig tid, lavt budsjett og kanskje lite personale. Men, vi kan hjelpe deg med å gjøre design og vedlikehold av en nettbutikk enkelt og ikke minst rimelig.

starte nettbutikk

Knirkefri nettbutikk tilpasset mobil, nettbrett og PC

I 2015 var det flere som søkte på produkter via mobile enheter, enn via stasjonære PCer. Det er derfor helt avgjørende at nettbutikken din er like brukervennlig uavhengig av enhet.

Vi sørger for at det blir lekende lett for kundene dine å handle enten de sitter på toget, i sofaen eller på kontoret.

Prat med oss om mobiltilpassning

dibs payment

En brukervennlig kasseløsning som faktisk selger

Vi hjelper deg å velge riktige betalingsløsninger til din nettbutikk. I dag er det viktig å tilby løsninger som er brukervennlige, uavhengig om kundene dine ønsker å betale med Visa, MasterCard, MobilePay, Paypal eller andre løsninger.

Vi er offisiell samarbeidspartner med DIBS og kan tilby fleksible betalingsløsninger både for kortbetaling og faktura.

DIBS - Payments made easy
starte nettbutikk

Enklere logistikk

Vi gjør din logistikkhverdag enklere ved å integrere løsningene fra Mybring og PostNord.

Automatisk bestilling av leveranser og print av etiketter direkte fra nettbutikken, er noe av det vi kan integrere for deg.

Prat med oss om logistikk

målrettet markedsføring

Markedsfør og selg mer ved hjelp av sosiale medier

Selv om organisk og betalt søk fortsatt dominerer, vokste antall bestillinger fra sosiale medier med 202 % i 2015. Sosiale medier er blitt en effektiv måte å engasjere nye kunder på samt få inn flere salg.

Vi tilrettelegger nettbutikken slik at man enkelt kan dele produkter og nyheter i sosiale medier!

Prat med oss om markedsføring

starte nettbutikk

Smertefri regnskapsføring

Vi integrerer din nettbutikk med regnskapssystemet fra Fiken eller e-conomic. Effektiviser din hverdag i dag ved hjelp av automatiserte prosesser.

Ved hjelp av en integrasjon kan ordre og produkter overføres automatisk, helt uten manuelle prosesser.

Prat med oss om integrasjon

Uansett utgangspunkt, har vi en løsning som vil hjelpe deg å selge mer og skape loyale kunder

Vi lager komplette nettbutikker med alle de verktøyene som forenkler hverdagen din. Vi sørger for å skape en vakker og engasjerende handleopplevelse. Men, butikken din vil ikke bare se bra ut - vi har bygget inn alle de nyeste funksjonene for bedre søksrangeringer, raskere sideinnlastinger og høyere konvertering.

Prat med oss
En nettbutikk du kan vokse med

En nettbutikk fra Techweb gir deg verktøyene du trenger for å tiltrekke flere potensielle kunder, selge flere produkter, og tjene mer penger.


Fleksibel betaling

Velg å ta betalt via kredittkort, bankoverføring, postoppkrav eller faktura. Vi støtter alle de store betalingsløsningene, så som DIBS, Klarna og PayPal.

Frakt og EDI

La kundene dine enkelt se tilgjengelige leveringsalternativer og velge det som passer dem best ut ifra fremsendingstid, leveringsadresse og pris.

Beholdning og varelager

Du kan enkelt administrere dine digitale eller fysiske produkter med vårt intuitive brukergrensesnitt. Du kan til og med opprette butikksjefer for å håndtere den daglige lagerstyring.

Smart rapportering

Få full oversikt over innkommende salg, lagernivåer og butikkytelse fra et svært enkelt brukerpanel.

Enkel markedsføring

Start dine egne kupongkampanjer og velg blant en rekke rabattalternativer, sett produkt-/brukerbegrensninger samt gratis frakt.

Skatt og moms

Skatt er det siste du vil tenke på når du åpner en butikk. Vi har gjort det enkelt. Konfigurer skatteinnstillinger med skatteklasser og lokale skattesatser.