Strategi og rådgiving

I en voksende digital verden er det ikke lenger fint å
ha en digital markedsstrategi – det er en nødvendighet.

Et marked i utvikling

På samme tidspunkt som teknologi og internett kontinuerlig vokser, blir forbrukerne også stadig mer kunnskapsrike og oppdaterte. Vi i Techweb forstår dette, og vi er forberedt. Vi foretar grundige markedsundersøkelser med konkurranseanalyser, slik at vi kan utforme detaljerte markedsstrategier for din bedrift i henhold til brukermønster og informasjonsarkitektur, som effektivt driver forbrukerne til angitte konverteringspunkter.

Oppdag nye muligheter

Vi hjelper bedrifter med å identifisere sine digitale muligheter, i tillegg til å forstå nytteverdien av digitale plattformer. Slik kan vi sammen oppdage nye måter å nå frem til både eksisterende og fremtidige kunder. Med deres ekspertise, og vår ekspertise, kan vi sammen utforme en målrettet digital markedsstrategi for høyest mulig konvertering. Det er vår jobb å gi bedrifter konkrete retningslinjer for hvordan de skal oppføre seg på nett, og hvordan de skal bruke de forskjellige digitale verktøyene og kanalene.

Vi tilbyr din bedrift strategi og rådgivning innenfor

Digital strategi

Vi produserer resultatorienterte strategier og kampanjer på alle digitale plattformer, slik at din bedrift kan vokse i en konkurransedyktig digital verden. Med deres ekspertise, og vår ekspertise, kan vi sammen utforme en målrettet digital markedsstrategi for høyest mulig konvertering.

Digital innholdsstrategi

Vi utarbeider detaljerte strategier for hvordan din bedrift skal skape interessant, nyttig og relevant innhold av høy kvalitet gjennom virksomhetens egne mediekanaler, for å skape interesse blant dine kundegrupper og forbrukere.

Informasjonsarkitektur

Vi hjelper din bedrift med å identifisere og definere både innhold og funksjonalitet på nettsiden. Informasjonsarkitektur tar for seg den underliggende organiseringen og strukturen av en nettside, med hovedfokus på brukervennlighet og forståelse.

Sidekart

Vi produserer en klar modell av et nettsteds innhold for å hjelpe både brukere og søkemotorer med å navigere seg rundt på nettstedet. Et sidekart kan være en hierarkisk liste over sider med lenker organisert etter emne eller et XML-dokument.

Brukermønster

En viktig faktor som kan påvirke konverteringen på nettsiden, er forbrukeres brukermønster. Det er veien som brukere følger gjennom nettsidens grensesnitt for å fullføre en oppgave, som for eksempel kjøpe et produkt eller gjennomføre en reservasjon.

Sosiale medier

Vi hjelper din bedrift med å sette opp en strategi for markedsføring på sosiale medier. I tillegg har vi innføringskurs i hvordan man rent praktisk benytter seg av sosiale medier, med opplæring i blant annet lover og regler.

Konkurranseanalyse

Et viktig steg i markedsføringsplanen er å identifisere konkurrenter. Vi hjelper din bedrift med en konkurransedyktig analyse og evaluerer hva som gjør deres produkt eller tjeneste unik, og hvordan dere kan nå ut til deres kundegrupper.

Digitale verktøy og mediekanaler.

Vi hjelper din bedrift med å identifisere hvilke mediekanaler som skal brukes. I tillegg utarbeider vi en strategi for hvordan deres bedrift skal opptre på de forskjellige mediekanalene, og dessuten opplæring i de digitale verktøyene som brukes.

Kampanjeplan

For at en bedrift skal kunne gjennomføre en vellykket kampanje, er det avgjørende først å definere en god og klar kampanjeplan. Vi hjelper din bedrift med å sette opp en grundig og målbar kampanjeplan fra start til slutt.